Even voorstellen

Op dit moment neem ik geen nieuwe opdrachten meer aan.

Ik ben Olga Wagensveld, loopbaanadviseur en coach.

olga-van-wagensveldMijn loopbaan heeft als rode draad: mijn nieuwsgierigheid naar zingeving, menselijke drijfveren en interesse hoe men tot welke keuze komt, met als hoofdthema mens en werk.

Deze rode draad in mijn werk en opleiding heeft mij gemaakt tot een kundig en enthousiaste loopbaanadviseur en coach, met veel kennis en ervaring, opgedaan in diverse organisaties.

Bevlogenheid, humor, persoonlijke aandacht, creativiteit in het gebruik van verschillende methodieken en doorzettingskracht kenmerken mijn werkwijze. Dit zorgt voor een intensieve samenwerking met mijn klanten.

Loopbaan 

Vanuit de politieopleiding werkte ik als agent, hoofdagent en rechercheur.

Ik maakte een overstap naar een zorginstelling  en werkte met jongeren met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Tegelijkertijd volgde ik de opleiding Bedrijfmaatschappelijk werk aan de Hogeschool in Utrecht. Ik leerde over arbeidsorganisaties en hoe mensen daarin functioneren.
Ik werkte als leerplichtconsulent /onderwijsadviseur voor diverse gemeenten, begeleid jongeren die vastlopen in hun schoolloopbaan.

Mijn interesse werd steeds sterker naar wat mensen beweegt om keuzes te maken in het leven, werk en studie. Wat heeft iemand nodig om tot een keuze te komen? Wat geeft iemand energie en waardoor raakt men deze energie soms kwijt?

Mijn Koers

Mijn koers werd, op het persoonlijk vlak met mensen werken door middel van coaching.
De opleiding aan de Academie voor Counselling en Coaching (ACC) zorgde voor een stevige basis. Ik ging mij meer specialiseren in werkgerelateerde coachingsvragen en loopbaanadvisering. Ik volgde de opleiding tot loopbaanadviseur bij Jansen Loopbaanadvies in Amersfoort

Zo is het bureau Olga Wagensveld loopbaanadvies & coaching ontstaan!

Op dit moment neem ik geen nieuwe opdrachten meer aan.